All-on-4/6 in 1 dag

Is een all on 4/6 in 1 dag mogelijk?

Het juiste antwoord is soms! Bij de intake wordt een 3D foto genomen. Deze foto geeft ook een indicatie van de hoeveelheid bot.

Als dan ook tijdens het extraheren en/of implanteren blijkt dat de kwaliteit van het bot zeer goed is, dan kan besloten worden om bijvoorbeeld de implantaten direct te plaatsen na extractie) en te belasten met de tijdelijke constructie.

Natuurlijk snappen we dat het heel erg fijn is om direct met een (tijdelijke) vaste constructie de deur uit te gaan, dat voelt gewoon heel goed.

Maar om de slagingskans te optimaliseren nemen we geen onnodige risico’s.

Vanzelfsprekend nemen we met u van tevoren door wat de haalbaarheid is van een (tijdelijke) vaste brug), die direct in 1 dag geplaatst kan worden op de geplaatste implantaten. Als dit niet mogelijk is, dan bekijken we met u vooraf welke tijdelijke constructie dan wel wenselijk is. U gaat altijd met mooie tanden de deur uit!

Deze complexe constructies kunnen alleen gemakt worden door ervaren tandarts –implantologen met veel kennis van prothetiek en tandtechniek en techniekers die op een hoog niveau werken. Het is een geïndividualiseerde behandeling van begin tot eind. We gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit. Van u wordt gevraagd mee te gaan in het proces.