Gebitsprothese Amsterdam

Mist u tanden en kiezen? Dan is het mogelijk om deze te vervangen door een gebitsprothese. Ons deskundig team van specialisten staat nu ook in Amsterdam voor u klaar bij onze kliniek aan de Minervalaan 29. De gebitsprothese zorgt ervoor dat u weer zorgeloos kunt lachen en eten. Wat uw situatie ook is. Mist u bijvoorbeeld één of meerdere kiezen? Dan is een gedeeltelijke gebitsprothese een uitstekende optie, bijvoorbeeld gedurende de periode dat uw implantaat moet ingroeien of als lange termijn oplossing. Maar ook wanneer alle tanden en kiezen verloren zijn gegaan, kunt u bij Bogaard Kliniek terecht. Samen met u kijken we welke behandeling het meest geschikt is. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die er zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij een van onze tandartsen in Amsterdam, die zijn gespecialiseerd in de implantologie en de prothetiek, erkend door de Nederlandse Vereniging voor Implantologie (NVOI).

 

De prijzen van een gebitsprothese

 

Bij Bogaard Kliniek bieden we verschillende behandelingen aan, waar zowel de prijzen als vergoedingen voor verschillen. We geven vooraf inzicht in de behandelmogelijkheden en de kosten, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. De gebitsprothese wordt altijd vergoed uit de basisverzekering.  De vast constructie – All-On-4/6 – wordt vergoed als het een verschroefde overkappingsprothese op implantaten betreft. U kunt wel geleidelijk toewerken naar de mooiste oplossing door bijvoorbeeld te starten met het vast zetten van uw kunststof gebitsprothese op de implantaten, all-on-4/6. U kunt dan sparen voor een 12 delige brug met kronen. Op het moment dat uw vaste kunststof prothese versleten is- gaat ongeveer 5-8 jaar mee – wordt die vervangen door de brugconstructie. Indien nodig kunnen er implantaten worden bijgeplaatst. Zo creëert u de mooiste oplossing!

 

Reparatie en rebasing nu ook op afspraak in Amsterdam

 

Moet uw gebitsprothese gerepareerd of opgevuld worden? Maak een afspraak voor reparatie of rebasing voor 9.45 uur af aan de Minervalaan 29 in Amsterdam en dan kunt u de de gerepareerde gebitsprothese nog dezelfde dag tussen 16.00 en 17.00 uur afhalen.  Als het om het opvullen van een implantaat prothese gaat, dan is de prothese de volgende dag klaar na 16.00 uur. De kosten voor reparaties en opvullen/rebasing worden vergoed uit de basisverzekering.