Een vast gebit? All-On-Six!

 

Als u alle tanden en kiezen mist, is een vast constructie van kronen op 6 implantaten de mooiste oplossing. De All-On-Six reconstructie wordt bereikt door titanium schroefjes te implanteren in de kaaklijn. Deze implantaten zullen dan dienen als fundament voor de permanente prothese. Voordat de implantaten worden geplaatst kan een bot behandeling nodig zijn. Dat komt omdat na verloop van tijd, door het verlies van tanden en kiezen, onze botten de neiging hebben te verslechteren en resorberen.

 

De All On Six procedure dient als een alternatieve oplossing voor het volledig kunstgebit of de uitneembare gebitsprothese op implantaten (ook wel ‘klikgebit’) en benadert de natuurlijke mond het best. U kunt weer eten, praten en lachen zonder beperkingen. Door de optimalisatie van het kauwvermogen bereikt u bovendien veel gezondheidsvoordelen. Zo kan uw spijsvertering weer optimaal werken. Houdt er rekening mee dat de mondhygiëne ook moet zijn op het niveau van een natuurlijk gebit.

 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het ‘omzetten’ van uw huidige prothese, die wordt dan geschikt gemaakt voor het plaatsen als vast constructie op de implantaten. U kunt ook kiezen voor een brug constructie van zirkonium met opgebakken porselein. Er zijn dus verschillen in materialen en prijzen. U kunt bijvoorbeeld ook stapsgewijs te werk gaan: laat uw huidige prothese ‘omzetten’ en spaar dan voor een volledige brugconstructie van kronen. Tegen de tijd dat de kunststof gebitsprothese is versleten (gaat meestal 5 tot 8 jaar mee), heeft u de mooiste oplossing voor u zelf gecreëerd! Plan een gratis consult en u ontvangt – vrijblijvend – een behandelplan en een begroting. Wij werken met gespecialiseerde tandartsen (NVOI erkend) en prothetisten (ONT). Ook voor de pre-implantologische behandelingen – zoals een bot opbouw – kunt u bij ons terecht. Bogaard Kliniek geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen en de prijzen en is ISO 9001 gecertificeerd.