Gebitsprothese Amsterdam

Mist u tanden en kiezen? Dan is het mogelijk om deze te vervangen door een gebitsprothese. Ons deskundig team van specialisten staat nu ook in Amsterdam voor u klaar bij onze kliniek aan de Minervalaan 29. De gebitsprothese zorgt ervoor dat u weer zorgeloos kunt lachen en eten. Wat uw situatie ook is. Mist u bijvoorbeeld één of meerdere kiezen? Dan is een gedeeltelijke gebitsprothese een uitstekende optie, bijvoorbeeld gedurende de periode dat uw implantaat moet ingroeien of als lange termijn oplossing. Maar ook wanneer alle tanden en kiezen verloren zijn gegaan, kunt u bij Bogaard Kliniek terecht. Samen met u kijken we welke behandeling het meest geschikt is. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die er zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij een van onze tandartsen in Amsterdam, die zijn gespecialiseerd in de implantologie en de prothetiek, erkend door de Nederlandse Vereniging voor Implantologie (NVOI).

 

De prijzen van een gebitsprothese

 

Bij Bogaard Kliniek bieden we verschillende behandelingen aan, waar zowel de prijzen als vergoedingen voor verschillen. We geven vooraf inzicht in de behandelmogelijkheden en de kosten, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. De volledige gebitsprothese – ook de overkappingsprotehse op steg/klikgebit – wordt altijd vergoed uit de basisverzekering.  De vaste constructie – All-on-4 of All-on-6 – wordt niet vergoed. U kunt wel geleidelijk toewerken naar de mooiste oplossing door bijvoorbeeld te starten met het vast zetten van uw kunststof gebitsprothese op de implantaten, all-on-4/6. U kunt dan sparen voor een volledige brug van zirkonium. Op het moment dat uw vaste kunststof prothese versleten is- gaat ongeveer 5-8 jaar mee – wordt die vervangen door de brug van zirkonium. Indien nodig kunnen er implantaten worden bijgeplaatst. Zo creëert u de mooiste oplossing!

 

Afspraak voor Reparatie en rebasing in Amsterdam

 

Moet uw gebitsprothese gerepareerd of opgevuld worden? Geef uw gebitsprothese voor een reparatie of rebasing voor 9.45 uur af aan de Minervalaan 29 in Amsterdam en dan kunt u de de gerepareerde gebitsprothese nog dezelfde dag tussen 16.00 en 17.00 uur afhalen.  Als het om het opvullen van een implantaat prothese gaat, dan is de prothese de volgende dag klaar na 16.00 uur. De kosten voor reparaties en opvullen/rebasing worden vergoed uit de basisverzekering. Maak voor de vestiging in Amsterdam vooraf een afspraak voor rebasing of reparatie.

Bel 020 – 261 76 of mail naar balie@mondzorgbogaard.nl