Gebitsprothese Den Haag

Woont u in Den Haag en heeft u een goede gebitsprothese nodig?

U verdient een  mooi gebit, waar u totaal geen omkijken naar heeft. Bij Bogaard Kliniek bent u aan het juiste adres in de regio Den Haag.  Een perfect passende gebitsprothese begint bij het bepalen van de voor u meest geschikte prothese. De volledige gebitsprothese of het klikgebit worden vergoed uit de basisverzekering.

De vaste gebitsprothese op implantaten – all-on-4/6 – wordt niet vergoed uit de basisverzekering. We kunnen u wel uitleggen hoe u de vaste gebitsprothese toch kan realiseren tegen aanvaardbare kosten. Bijvoorbeeld door uw huidige gebitsprothese geschikt te maken voor het vast zetten op implantaten met een stapsgewijze aanpak..

Er zijn dus diverse mogelijkheden waarvoor u terecht kunt:

 • volledige gebitsprothese
 • gedeeltelijke gebitsprothese
 • gebitsprothese op steg/klikgebit
 • gebitsprothese vast op implantaten all-on-4/6
 • reparatie gebitsprothese
 • opvullen gebitsprothese

Kom gerust bij ons langs voor meer informatie. Wij helpen u inzichtelijk te maken wat de behandelmogelijkheden en de kosten zijn en wat voor vergoeding in aanmerking komt. Zo voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

En belangrijk: wij werken uitsluiten met tandartsen, die gespecialiseerd zijn in de implantologie en de prothetiek en erkend zijn door de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie (NVOI).

Sinds 2016 is Bogaard Kliniek ISO 9001 gecertificeerd.

Volledige gebitsprothese

Overweegt u om uw tanden en kiezen volledig te vervangen? Dit kan via de volledige gebitsprothese. U kunt er zelfs voor kiezen om een natuurgetrouwe gebitsprothese te laten maken. Neem in dat geval graag foto’s mee, of eventueel oude afdrukken.

U kunt ook uiteraard ook kiezen voor een gebitsprothese die anders is dan uw natuurlijke gebit qua vorm en kleur. Neem eventueel plaatjes mee van een gebit waar u van droomt. Samen met onze specialisten maakt u de keus. We luisteren goed naar uw wensen, zo komt u bij Bogaard Kliniek tot het mooiste en beste resultaat. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Gedeeltelijke gebitsprothese

Mist u 1 of meerdere tanden of kiezen? U kunt deze door een gedeeltelijke gebitsprothese vervangen. Op die manier worden alleen uw missende tanden vervangen door een prothese.

In het geval u kiest voor implantaten, kan het zijn dat gedurende de ingroei-periode van het implantaat ook tijdelijk een plaatje (een gedeeltelijke prothese) of frameprothese (deze prothese rust op een frame) wordt gebruikt.

Gebitsprothese op steg/klikgebit

Het klikgebit is een overkappingsprothese waar clips aan bevestigd worden. Met de clips klikt u de prothese vast op de steg, een staafje, dat is vastgezet op de implantaten. Zo schuift het kunstgebit niet meer. De prothese drukt niet meer op het tandvlees en dat voelt vriendelijk aan. En u heeft geen verhemelte plaat meer, waardoor uw smaakbeleving verbetert. U kunt weer kauwen, praten en lachen zonder pijn en angst. Dat geeft zelf vertrouwen.

Veel mensen blijven toch doorlopen met slecht functionerende gebitsprotheses en gebruiken veel kleefpasta. Dat is slecht voor maag en darmen. Woont u in de regio Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer?

Bij Bogaard Kliniek kunnen bewoners van Den Haag en omstreken terecht in Rijswijk voor de gebitsprothese op steg/klikgebit.

Bogaard Kliniek (regio Rijswijk en Den Haag) gebitsprothese op implantaten

Wilt u een gebitsprothese die volledig vast zit? Slapen gaan en opstaan met een volledig gebit? Geen hoge kunststofranden meer? Kies dan voor een volledige gebitsprothese op implantaten. Deze vaste constructie wordt ook wel een all-on-4 of all-on-6 genoemd. Hiermee bereikt u het ooit gezonde natuurlijke gebit het best. Heel comfortabel en dat geeft zelfvertrouwen. Met de optimalisatie van de kauwfunctie verbetert ook uw spijsvertering en daarmee uw algehele gezondheid.

Reparatie en opvulling gebitsprothese regio Den Haag en Rijswijk

Wilt u uw kunstgebit laten repareren* of opvullen**?  Voor de reparatie kunt u langs lopen voor 9.45 uur om de prothese af te geven of een afspraak maken. Voor het opvullen van de gebitsprothese (rebasing) kunt u eenvoudig een afspraak maken.

Reparatie : brengen voor 9.45 uur en ophalen na 16.00

Rebasing  :  brengen voor 9.45 uur en ophalen na 16.00 uur; implantaat prothese is de volgende dag na 16.00 uur klaar

De voordelen van een gebitsprothese via Bogaard Kliniek

Waarom een gebitsprothese van Bogaard Kliniek ? Dit is onze checklist die wij hanteren voor een perfecte prothese:

 • pijnloos afbijten en kauwen
 • optimaal vastzittende gebitsprothese
 • goede spijsvertering
 • behoud van de stand van uw kaken
 • behoud van uw natuurlijke gezichtsvormen, met name kin en mondhoeken
 • een schone mond zonder voedselresten onder de gebitsprothese
 • gezonde en droge mondhoeken
 • spreken zonder slissen
 • eten en praten zonder zorgen
 • zorgeloos en breeduit lachen

Lees ook wat andere mensen van de behandeling bij Bogaard Kliniek vonden: patiëntervaringen.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact op via:
de telefoon 070 – 22 100 07
of stuur een e-mail naar balie@mondzorgbogaard.nl
www.mondzorgbogaard.nl

Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen:
Prins Johan Friso Promenade 32
2284 DB Rijswijk
Winkelcentrum in de Bogaard (in de straat van Bruna en Hema, schuin tegenover supermarkt Hoogvliet).
U kunt parkeren om de hoek bij P5.

Komt u met het openbaar vervoer? Wij zijn gevestigd vlakbij het station Rijswijk. Vanuit Den Haag kunt u ook bus 18 nemen tot de Halte Rijswijk In de Bogaard (Zuid).