Implantologie aan Amsterdam stadionweg

Wanneer u op zoek bent naar een kliniek voor implantologie, is dat lang niet altijd even eenvoudig. In Amsterdam en omgeving zijn er bijvoorbeeld meerdere te vinden. Onze kliniek voor implantologie aan Amsterdam Stadionweg heeft zich in het verleden reeds bewezen als een betrouwbare en professionele kliniek die bovendien NVOI erkend is. Er wordt enkel gewerkt met de beste implantologen die gespecialiseerd zijn in wat ze doen. Bovendien komt u hier nooit voor verrassingen te staan bij de rekening aangezien Bogaard Kliniek transparant en eerlijk is over haar prijzen. Daardoor weet u vooraf eenvoudig wat de kosten van een implantaat met kroon zijn. Hetzelfde geldt uiteraard voor andere behandelingen.

Hoe werkt implantologie aan de Amsterdam Stadionweg

Bij implantologie wordt een tand vervangen door implantaten. Meestal gaat het daarbij om een tand die al ontbreekt of eruit gehaald moet worden. Het kan ook dat er meerdere tanden worden vervangen door implantaat. Een implantaat is in feite een kunstwortel die in de kaak wordt vastgezet. Het is een schroefje dat gemaakt wordt van titanium. Dat is een lichaamsvriendelijke stof waardoor er geen negatieve effecten zijn bij het inbrengen van implantaten. Een implantaat staat niet op zichzelf maar wordt meestal gebruikt als een fundament voor een kroon, brug of kunstgebit.

Implantologie Amsterdam Stadionweg: jarenlange ervaring

Bij Bogaard Kliniek heeft men jarenlange ervaring in het plaatsen van implantaten. Onze specialisten weten dan ook als geen ander wat voor uw gebit de beste oplossing is. Dat kan bij iedereen immers weer net iets anders zijn. Het is hoe dan ook nooit verstandig om overhaaste beslissingen te nemen. Vraag daarom een gratis consult aan over implantologie aan de Amsterdam Stadionweg en we zoeken samen naar de beste oplossing voor uw gebit.