Implantologie in Den Haag

Implantologie in Den Haag

Komt u uit de regio Den Haag of Rijswijk en bent u op zoek naar zorgvuldige en professionele implantologie (NVOI erkend)? Mondzorg Bogaard in Rijswijk vertelt u graag over de verschillende mogelijkheden en maatoplossingen voor een prachtig gebit.

Wat is implantologie?

Het doel van implantologie is om een of meerdere tanden te vervangen door implantaten. Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt aangebracht. Het is een permanente vervanging van een natuurlijke tandwortel. Het implantaat dient als nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of gebitsprothese. De meeste implantaten zien eruit als een schroefje en zijn gemaakt van titanium, een lichaamsvriendelijk materiaal.

Het voordeel van implantologie bij Mondzorg Bogaard in de regio Den Haag

Het grote voordeel van een brug op implantaten, ten opzichte van bijvoorbeeld een gewone brug? De implantologie behandeling richt zich exact op de plek waar het probleem zich voordoet. Her implantaat vervangt een ontbrekende tand of kies, zonder daarmee andere tanden of kiezen bij de oplossing van het probleem te betrekken.
Met behulp van de implantologie wordt dus ook de natuurlijke wortel van de ontbrekende tand of kies vervangen. De contouren van de kaak en het tandvlees blijven daardoor beter intact. Ook na jaren zal niemand zien dat een tand of kies vervangen is.

Implantologie heeft ook grote voordelen wanneer u meerdere tanden en/of kiezen mist. Een ‘brug op implantaten’ biedt in dat geval vaak de beste oplossing. Bij een normale brug moeten de tanden of kiezen naast een ontbrekende tand of kies worden beslepen. Bij een brug op implantaten is dit gelukkig niet nodig. Eigen tanden of kiezen worden gespaard en het resultaat oogt en voelt als een natuurlijk gebit.
Moeten al uw tanden of kiezen vervangen worden? Een onder- en/of bovenprothese op implantaten is dan vrijwel altijd de beste keuze in het geval u kiest voor een oplossing die in de regel ook 100% vergoed wordt uit de basis verzekering. Denk wel aan het eigen risico en de wettelijke eigen bijdrage. Het biedt meer houvast dan een gewoon kunstgebit en het benadert de natuurlijke situatie nog beter. U kunt daarna weer als vanouds eten, lachen en zingen, want uw gebit geeft u weer natuurlijke zekerheid.

Woont u in de regio Den Haag, Rijswijk, Delft of elders in Nederland? Kom gerust bij ons langs:

Plan uw gratis en vrijblijvende intake in bij over Mondzorg Bogaard:
Bel 070 – 22 100 07
Of e-mail naar: balie@mondzorgbogaard.nl

Adres:
Prins Johan Friso Promenade 32
2284 DB  Rijswijk
Winkelcentrum in de Bogaard

Parkeren kunt u doen op de hoek bij P5, als u met het openbaar vervoer komt zijn wij goed bereikbaar, we zitten namelijk op loopafstand van station Rijswijk. Vanuit Den Haag kunt u bus 18 nemen tot de Halte Rijswijk In de Bogaard (Zuid).