Implantologie in Amstelveen

Bent u afkomstig uit de regio Amstelveen en op zoek naar een professionele kliniek voor implantologie waar enkel ervaren en zeer deskundige specialisten werken? Dan bent u bij Bogaard Kliniek in Amstelveen precies op het juiste adres. Bij deze kliniek heeft u tal van mogelijkheden om een prachtig gebit te krijgen. Bovendien kunt u eerst informeren naar de mogelijkheden en gebruik maken van het gratis consult dat wij aanbieden.

Implantologie in Amstelveen?

In onze kliniek voor implantologie in Amstelveen kunt u eenvoudig uw tanden en kiezen laten vervangen. Onze implantoloog helpt u op een moderne en zeer effectieve wijze om uw gebit op te knappen. Daarbij kan er gekozen worden voor één of meerdere tanden die worden vervangen. Een implantaat is een soort kunstwortel die wordt aangebracht in de kaak. Daarbij wordt de natuurlijke tandwortel voorgoed vervangen. Vervolgens kan er een kroon op de implantaat worden gezet. Een implantaat kan dus in principe gezien worden als een fundament voor kroon, maar ook voor een brug of een gebitsprothese. Het is een uitstekend alternatief als een kunstgebit eigenlijk nog niet nodig is omdat de andere tanden nog wel prima zijn.

Voordelen van implantologie in Amstelveen

Op zoek naar een Kliniek voor implantologie in Amstelveen of omgeving maar twijfelt u nog? Het grootste voordeel van implantaten is zonder twijfel dat er gericht aan de problemen wordt gewerkt. Een tand of kies die eruit moet, wordt vervangen. Daar hoeven verder geen andere tanden of kiezen bij betrokken te worden. Verder is ook het feit dat door de implantoloog de natuurlijke wortel vervangen wordt een groot voordeel. Dat is namelijk een stuk beter voor de instandhouding van het tandvlees en de kaak. Het geheel oogt natuurlijk waardoor bijna te zien is dat de kies of tand is vervangen. Wanneer het om meerdere tanden gaat kunt u ook kiezen voor een all on 4 behandeling. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!