Klikgebit Den Haag

Is een klikgebit iets voor u?

Heeft u een kunstgebit en wilt u meer zekerheid? Dan kan een klikgebit voor u zeker de oplossing zijn en bovendien in veel gevallen vergoed uit de basisverzekering. Het klikgebit is een overkappingsprothese, waaraan clips bevestigd zijn. Met behulp van de clips wordt het gebit vastgeklikt op een staafje dat vast is gezet op de implantaten. Het is dus een semi vaste constructie, die de stabiliteit en de kauwfunctie enorm verbetert. U klikt het gebit dagelijks los om uw gebit te reinigen en rondom de implantaten te poetsen. Bij Mondzorg Bogaard kunt u terecht voor een gratis intake, waarin we u informeren over de mogelijkheden kosten en vergoeding. Winkelcentrum in de Bogaard is zeer goed bereikbaar voor inwoners van de regio Den Haag.

In deze animatie is te zien hoe een clip over een staafje wordt vastgezet. Dit staafje verbindt de twee implantaten met elkaar. Hierdoor verbetert de stabiliteit van de gebitsprothese enorm. 

Wordt het klikgebit vergoed?

Ja het klikgebit wordt vergoed uit de basisverzekering. Soms geheel en soms gedeeltelijk.
Belangrijke verandering in 2017: Zelfs als de zorgverzekeraar geen machtiging afgeeft kunt u het klikgebit vergoed krijgen, zolang u de implantaten maar zelf betaalt.

Lees hier verder over de kosten en vergoedingen

Maak een afspraak voor een gratis intake bij onze vestiging voor de regio Den Haag, zodat we samen met u de mogelijkheden en de kosten kunnen doornemen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Voordelen van het klikgebit

  • een gebit op implantaten klikt u vast, geen angst dat het gebit los komt
  • geen druk meer op het tandvlees, waardoor u geen pijn heeft
  • ondersteunt de contouren van het gezicht
  • verbetert de stabiliteit en de functionaliteit van het gebit
  • klikgebit verbetert de kauwfunctie, de spijsvertering en daarmee de algehele gezondheid.
  • u heeft niet langer last van een verhemelte plaat waardoor de smaakbeleving verbetert.
  • het zit vast en geeft zelfvertrouwen als u praat en lacht.
  • u klikt het gebit altijd los om de kaak te laten rusten tijdens het slapen.
  • u kunt zowel het gebit als de implantaten goed schoon houden.
  • het klikgebit wordt vergoed uit de basisverzekering.

Alternatief voor klikgebit is all on 4/6

Het alternatief voor het klikgebit een een vaste constructie op implantaten. Dankzij de moderne technieken is mogelijk om uw gezonde, natuurlijke gebit steeds beter te benaderen*Er worden implantaten (bij)geplaatst. Op de implantaten voor een kunststof overkappingsprothese geplaatst. De mooiste oplossing is een reconstructie met behulp van kronen van zirkonium. Natuurlijk zijn er prijs en kwaliteitsverschillen. Lees hier verder over de voordelen van de vaste constructies. Of maak direct een afspraak voor een gratis intake, waarin we u informeren over de verschillende oplossingen en de kosten.

Specialist in klikgebit voor regio Den Haag

Inwoners van Den Haag en omstreken kunnen voor het klikgebit terecht bij Mondzorg Bogaard. Onze tandarsten – implantologen zijn gespecialiseerd in de implantologie en de prothetiek en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI erkend).

Dus de kennis van de tandheelkunde, implantologie als specialisatie, prothetiek en (digitale) techniek zijn verankerd in het team en georganiseerd rondom uw gewenste behandelresultaat. Sinds augustus 2016 is Mondzorg Bogaard Iso 9001 gecertificeerd.

Bel voor gratis intake in regio Den Haag

Laat u informeren in een gratis intake gesprek. Inwoners voor de regio Den Haag en omstreken kunnen bellen met 070 – 22 100 07 . Vanzelfsprekend kunt u ook voor vervanging, reparaties en rebasingen bij ons terecht.

Of vul het contactformulier in.

*Denkt u eraan dat geen enkele reconstructie het gezonde natuurlijke gebit kan vervangen, denk daarbij aan kauwvermogen, stabiliteit en comfort.