Kosten all-on-4 & all-on-6

De hoogte van de kosten all-on-4 & kosten all-on-6 kunnen we pas bepalen nadat u bent geweest voor een intake en een 3D opname van uw kaak hebben gemaakt. De techniek voor een all on 4/6 is ingewikkelder dan bij het plaatsen van een enkele kroon op een implantaat of bijvoorbeeld een brug op implantaten. Het gaat natuurlijk ook om hele rij nieuwe tanden en kiezen. Het is een proces van nauw op elkaar afgestemde stappen, van zowel de implantologische als de prothetische behandeling. Het is bovendien een volledig persoonlijke reconstructie, gemaakt naar uw persoonlijke wensen.


Dit zijn dus de kostenbepalende factoren voor de kosten all-on-4 & kosten all-on-6 . In het geval u geen tanden meer hebt is dit absoluut de mooiste oplossing, zowel functioneel als esthetisch. Als u kwaliteit belangrijk vindt, dan is het de investering ook zeker waard.


Wij informeren u over de kosten all-on-4 all-on-6.
Als u kwaliteit belangrijk vindt, is het de investering zeker waard.


Plan uw gratis intake via het contactformulier

Of bel direct met de balie voor uw afspraak op 070 – 22 100 07


Worden kosten all-On-4 & all-on-6 vergoed door de verzekeraars?


Een vaste brug zoals een All On 4 of een All On 6 wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.Terwijl een All-On-4 of een All-On-6 vast gebit voor veel mensen de beste oplossing is.


Mocht u een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg hebben, dan kan het mogelijk zijn dat uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt. Informeer bij uw verzekeraar of raadpleeg uw polisvoorwaarden. Mogelijk zijn de kosten wel aftrekbaar van de belasting, dat geldt voor sommige medicijnen en medische hulpmiddelen. Dit is wel afhankelijk van uw inkomen en uw drempelinkomen.


Is een constructie van porselein een reden voor hogere kosten?


Onze specialisten vinden van niet. Wij raden het af om een reconstructie van uw gebit op 4 of 6 implantaten van porseleinen elementen te vervaardigen. De reden is dat een volledige reconstructie van porselein een veel hogere kans op breuk heeft. Het is moeilijk of niet te repareren en de kosten bij breuk zijn dus erg hoog. Maar belangrijker voor u is dat u ook het hoogste haalbare esthetische resultaat kan behalen. En de moderne composieten die wij gebruiken zijn zo sterk en zo mooi, dat ze niet onder doen voor porselein. En gesproken over esthetiek en kwaliteit: u wilt natuurlijk niet dat mensen het geklapper van porselein horen! Dat zou jammer zijn. Dan bereikt u niet dat natuurlijke effect, waar het nou juist om begonnen is!