Kunstgebit regio Den Haag

Mondzorg Bogaard is de specialist in kunstgebit zorg voor de regio Den Haag. In een paar weken een nieuw kunstgebit met onze digitale techniek. U kunt bij ons terecht voor reparaties, rebasingen, het aanmeten en vervangen van uw kunstgebit. Mondzorg Bogaard heeft alle specialisaties onder een dak: de (digitale!) tandtechniek, de prothetiek en de implantologie. Ons behandelteam bestaat uit tandartsen, die gespecialiseerd zijn in de implantologie en de prothetiek (NVOI erkend). Uw gewenste behandelresultaat staat centraal. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. Mondzorg Bogaard is sinds 2012 in de regio Den Haag gevestigd en is ISO 9001 gecertificeerd.

Digitaal kunstgebit voor omwonenden van Den Haag

Bij Mondzorg Bogaard bent in 2 behandelingen klaar! Binnen enkele weken weken heeft u het nieuwe kunstgebit. Soms is een extra pasfase nodig en dan kan de behandeling langer duren, maar dat is meestal niet nodig. Ongeveer in 20% van de gevallen is een extra afdruk nodig of moet een nieuwe scan gemaakt worden. Houdt dus altijd rekening met die mogelijkheid, dat het toch langer duurt.

Reparatie kunstgebit

Als u het kunstgebit in de ochtend voor 9.45 uur bij ons inlevert, kunt u het in de meeste gevallen dezelfde dag ophalen na 16.00 uur.

Opvullen/rebasen kunstgebit op afspraak

Voor de rebasing van uw kunstgebit maakt u een afspraak. Als u voor 9.45 uur op afspraak komt voor de rebasing van uw kunstgebit, dan kunt u na 16.00 uur op dezelfde dag uw kunstgebit weer ophalen. Als u een kunstgebit op steg of drukknoppen/klikgebit heeft, dan kunt u het klikgebit de volgende dag na 16.00 weer afhalen.

U woont in de omgeving van  Den Haag en heeft last van een los zittend gebit?

Vaak zien we na verloop van tijd toch dat de houvast van de prothese afneemt doordat de prothese zich niet meer goed kan vastzetten op de kaakwal. Kleefpasta’s zijn geen oplossing voor de lange termijn. Dat veroorzaakt ongemak en onzekerheid. Het is bovendien slecht voor uw gezondheid. Ook dan zijn er oplossingen, zoals het klikgebit of de volledige brug van kunststof op implantaten. Laat u informeren in een gratis intake gesprek over de mogelijkheden die bij u passen.  Wij helpen u weer zorgeloos praten, lachen en kauwen. Wij zijn gevestigd in het Winkelcentrum in de Bogaard in Rijswijk. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto voor alle inwoners van Den Haag en omstreken.

Klikgebit

Het klikgebit is een kunstgebit waar twee haakjes op worden bevestigd. De haakjes klikken vast op een staaf die op de implantaten rust. Dit geeft stabiliteit en verbetert het kauwvermogen. U klikt het gebit los om het schoon te maken en tijdens het slapen.

Lees over de voordelen van het klikgebit en bekijk de video

Lees hier over de vergoedingen voor het klikgebit

Vast gebit op implantaten all-on-4/6

Het kunstgebit kan ook bevestigd worden op implantaten. Dit is een volledige brug van kunststof, die vastgezet wordt op de implantaten. U heeft geen last meer van een verhemelte plaat of hoge kunststofranden en gaat naar bed en wordt wakker met een compleet gebit. U kunt kiezen voor kunststof of kronen van zirkonium.

Lees over de voordelen van het vaste kunstgebit op 4/6 implantaten

Lees over de kosten van het kunstgebit op implantaten bij kosten volledige brug

Soms is ter voorbereiding een botopbouw nodig. Er zijn prijsverschillen.

Gratis intake kunstgebit inwoners regio Den Haag

Laat u informeren in een gratis intake gesprek. Inwoners voor de regio Den Haag en omstreken kunnen bellen met 070 – 22 100 07 .

Of vul het contactformulier in.