Preventieve controle

Het behouden van een gezond gebit is essentieel voor zowel uw mondgezondheid als uw algehele welzijn. Het speelt een cruciale rol in het dagelijks leven; van het verwerken van voedsel tot het vertonen van een zelfverzekerde glimlach. Bovendien kan een ongezond gebit leiden tot pijn, ongemak en zelfs gezondheidsproblemen die verder gaan dan uw mond.

 

Om deze redenen raden wij u sterk aan om elke 6 maanden langs te komen voor de halfjaarlijkse controle. Door deze regelmatige controles kunnen eventuele problemen zoals gaatjes, tandvleesaandoeningen, slijtage of andere afwijkingen in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Een vroege detectie betekent dat problemen kunnen worden aangepakt voordat ze verergeren, wat op de lange termijn zowel tijd als geld bespaart. Bovendien helpt het om pijnlijke aandoeningen of grotere, complexere ingrepen, die vaak meer kosten en hersteltijd vergen, te voorkomen.

 

Mocht tijdens deze controle een gaatje, afwijking of een andere aandoening worden ontdekt, dan staan onze deskundige medewerkers klaar om u verder te adviseren. Zij zullen de aard van het probleem in detail met u bespreken en de beste vervolgstappen voorstellen. Indien nodig krijgt u een nieuwe afspraak om het betreffende probleem te behandelen. Wij zorgen er altijd voor dat u volledig geïnformeerd bent over de voorgestelde behandelingen en wat u kunt verwachten qua herstel en nazorg.

 

Het is onze missie om u te voorzien van de best mogelijke zorg en ervoor te zorgen dat uw gebit gezond en sterk blijft. Preventie is daarbij de sleutel. We hopen u daarom regelmatig te zien voor uw preventieve controles, zodat we samen kunnen werken aan een gezonde, stralende glimlach. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust voor een afspraak.

 

*Let op, het gratis consult bieden wij alleen aan voor implantologie en tandprothetiek.