Implantaten Amsterdam

Ons behandelteam is superspecialist in kronen en bruggen op implantaten en gevestigd in Amsterdam. Onze tandarts-implantologen zijn gespecialiseerd in de implantologie en de prothetiek en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Lees hier wat dat betekent: NVOI erkend. Bogaard Kliniek is gestart in 2012 en ISO 9001 gecertificeerd. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. Wij werken met keurmerken en enquetes en zijn continue bezig met de resultaten van onze behandelingen.

Uw gewenste behandelresultaat stellen wij centraal. Onbezorgd praten, lachen en kauwen worden voor jong en oud weer de gewoonste zaak van de wereld.

 

Wat is een implantaat

 

Een implantaat is een schroefje van zirkonium of titanium dat de natuurlijke wortel vervangt. Het natuurlijk bot vergroeit met het implantaat. Daardoor kan het implantaat functioneren als stevig fundament voor uw nieuwe tand of kies.

Voordelen van een kroon op implantaat

Met behulp van de kroon op implantaat vervangt u dus niet alleen de tanden, maar ook de natuurlijke wortels. Hierdoor wordt het bot behouden en blijft de natuurlijke contour van uw tandvlees intact. Bovendien blijven de gezonde naastgelegen elementen onaangetast. Dit zijn enorme voordelen voor uw gebit, zeker op de langere termijn. Kronen op implantaten zijn dus vaak de beste oplossing. In de meeste gevallen beter dan de traditionele brugconstructies. Daarbij worden namelijk de gezonde naastgelegen elementen omslepen en gebruikt als peilers voor de brug.

Lees hier verder over de voordelen van kronen op implantaten en bekijk de video

Kosten implantaat

Bogaard Kliniek is superspecialist en werkt met vaste prijzen voor de meest voor komende behandelingen. Maak een afspraak voor een gratis intake op onze locatie aan de Minervalaan in Amsterdam-Zuid.

Reconstructie van alle tanden en kiezen met implantaten

In het geval alle tanden en kiezen verloren zijn kan een volledige brug van kunststof of zirkonium op implantaten worden vastgezet. Dit is de beste oplossing voor mensen die volledig tandeloos zijn of dreigen te worden. De reconstructie gedraagt zich natuurlijk in alle opzichten. Praten, lachen en kauwen zonder zorgen. U heeft geen last van hoge kunststofranden of een verhemelte plaat en u gaat naar bed en wordt met een compleet gebit.

Lees hier verder over de volledige vaste constructie op implantaten

Voor de volledige vaste gebitsreconstrcutie op implanttaen werken we met vanaf prijzen

 

Implantologie Amsterdam voor de regio Noord Holland

 

Op onze locatie in Amsterdam Zuid bieden wij zorg voor de regio Noord Holland. Vanuit Rijswijk bedienen wij de regio Zuid Holland. De locaties van Bogaard Kliniek in Amsterdam en Rijswijk  zijn zowel per auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren voor de deur.

 

Gratis intake in Amsterdam

Wilt u weten welke oplossing het beste bij uw gebit past? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek op onze locatie in Amsterdam. U krijgt een behandelplan en een begroting mee. Op het moment dat u besluit de behandeling te starten bent u volledig geïnformeerd en weet u waar u financieel aan toe bent. Zo voorkomt u vervelende verassingen.

Bel met 020 – 261 76 70 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Implantaten Rijswijk

Gaaf gebit met implantaten? Rijswijk is waar u terecht kunt

 

Lach uw tanden bloot, spontaan en zelfverzekerd. Een gaaf, gezond gebit mag gezien worden! Wie zo’n gebit van nature niet (meer) bezit, wordt geholpen door de techniek. Implantaten bieden kronen, bruggen en protheses houvast. Zo vervangen implantaten de natuurlijk wortel. Implantaten worden daarom ook wel kunstwortels genoemd. Kom gerust langs bij ons in Rijswijk voor een advies voor uw implantaat

 

Implantaten zijn de oplossing voor jong en oud, kom langs in Rijswijk

 

Gedeeltelijk of totaal gebitsverlies kan vele oorzaken hebben. Het overkomt jong en oud. Als de kaak is volgroeid en er is sprake van een goede algemene gezondheid kan deze techniek uitkomst bieden. Ook als er sprake is van onvoldoende eigen kaakbot, kan er bij ons in Rijswijk na een voorbehandeling tot implantatie worden overgegaan

 

Wat is een implantaat?

 

Implantaten zien er uit als een schroefje en worden gemaakt van titanium, een materiaal dat goed door het lichaam wordt geaccepteerd. Implantaten zijn ongeveer 3 millimeter breed en in lengte variëren ze van ongeveer zes tot veertien millimeter.

 

Waarom kiest u Bogaard Kliniek in Rijswijk voor implantaten?

 

Het is belangrijk dat implantaten geplaatsts worden door een erkende tandarts – implantoloog of erkende kaakchirurg. De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) registreert tandartsen en kaakchirurgen, die voldoen aan de eisen, die door deze beroepsvereniging zijn gesteld. Jaarlijks wordt gecontroleerd of deze geregistreerde implantologen nog aan de eisen voor registratie voldoen. Op deze manier wordt de kwaliteit van de implantologie gewaarborgd. In Rijswijk heeft zich nu de eerste tandarts – implantoloog gevestigd, die erkend is door de NVOI, Drs. A.P. Vriens, tandarts – implantoloog.

 

Voordeel van implantaten? Laat u informeren bij Bogaard Kliniek in Rijswijk

 

Het grote voordeel van implantaten is dat de behandeling zich beperkt tot waar het probleem zich voordoet. Ze vervangen ontbrekende tanden en/of kiezen zonder dat de andere tanden of kiezen bij de oplossing van het probleem worden betrokken.
Bij een brug moeten tanden of kiezen naast de ontbrekende elementen worden bewerkt om als pijler te kunnen dienen. Bij een implantaat niet. Uw eigen tanden en kiezen worden gespaard. Een enorm voordeel op lange termijn voor uw mond in z’n geheel.

Bovendien vervangt een implantaat niet alleen de tand of kies maar ook de wortel. De contour van de kaak en het tandvlees blijven daardoor beter intact. Ook na jaren zal niemand kunnen zien dat het niet uw eigen tand of kies is.

 

Brug op implantaten bij Bogaard Kliniek in Rijswijk

 

Als er meerdere tanden en/of kiezen naast elkaar ontbreken, dan is een brug op implantaten veruit de beste oplossing. Ook hier geldt dat door het plaatsen van implantaten de behandeling zich beperkt tot de plaats waar het probleem zich voordoet. De implantaten dienen als peilers voor de brug. Bewerking van uw natuurlijke tanden en kiezen om als pijler voor de brug te dienen is niet meer nodig.

 

Prothese op implantaten in Rijswijk

 

Het is niet nodig om voor elke kies een implantaat te plaatsen. Meestal worden twee of vier implantaten geplaatst om als drager voor de prothese te dienen.
Het gebit functioneert weer op een natuurlijke manier. Kauwen en afbijten gaat probleemloos en de onzekerheid dat het gebit loskomt is geheel verleden tijd.

 

Verloop behandeling implantaten bij Bogaard Kliniek Rijswijk

 

Een implantaat wordt onder plaatselijke verdoving geplaatst door de tandarts-implantoloog (erkend NVOI). De behandelperiode is afhankelijk van het soort behandeling, conditie kaakbot en type constructie dat erop vervaardigd moet worden. Het implantaat heeft tijd nodig om in het bot vast te kunnen groeien.
In de tussenliggende periode wordt bij Bogaard Kliniek in Rijswijk, een noodvoorziening aangebracht of uw huidige prothese aangepast, zodat u niet zonder tanden of kiezen hoeft rond te lopen.

 

Geschikt kaakbot voor implantaten

 

De ingroeiperiode van het implantaat varieert meestal tussen twee en negen maanden. Ten eerste verschilt de tijd, die het implantaat nodig heeft om te vergroeien met het kaakbot, van persoon tot persoon. Ten tweede is de ingroeiperiode afhankelijk van de noodzaak van pre-implantologische chirurgie.  Soms kunnen botopbouw en plaatsing van het implantaat in dezelfde behandeling worden gedaan, dan is de ingroeiperiode vaak weer wat korter.

 

Na het aanbrengen van implantaten

 

Onze ervaringen met de behandelingen zijn zeer goed, U kunt vaak meteen weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Nadat uw implantaten geplaatst zijn, is goed onderhoud noodzakelijk. De tandarts-implantoloog geeft u daarover advies en  ziet u elk jaar terug voor controle.

 

Contact

 

Kom gerust bij ons langs voor een gratis intakegesprek:
Bogaard Kliniek – Winkelcentrum in de Bogaard
Prins Johan Friso Promenade 32
2284 DB  Rijswijk
Of bel: 070-22 100 07
www.mondzorgbogaard.nl
balie@mondzorgbogaard.nl

Implantaten Den Haag

Een implantaat? Den Haag behoort tot de regio die wij bedienen

 

Bij Bogaard Kliniek heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. Vandaar dat wij alleen werken met de best opgeleide professionals. Onze tandarts heeft zich, aanvullend op de algemene tandheelkunde, gespecialiseerd in de implantologie. Komt u uit Den Haag en bent u op zoek naar en gebistrecontsructie met behulp van implantaten? En wilt u terecht bij een implantoloog die erkend is door de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)? Dan bent u bij Bogaard Kliniek voor uw implantaten aan het goede adres.

 

Gebitsreconstructie met implantaten? Den Haag is dichtbij het Winkelcentrum in de Bogaard

 

Voor mensen uit Den Haag is Bogaard Kliniek goed bereikbaar. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum in de Bogaard, schuin tegenover Hoogvliet en tegenover het oude belastingkantoor. U kunt parkeren bij P5. Al vele mensen uit Den Haag weten de weg naar Bogaard Kliniek te vinden voor de oplossing van gebitsproblemen met implantaten.

 

Oplossing met implantaten voor jong en oud

 

Gedeeltelijk of totaal gebitsverlies kan vele oorzaken hebben. Het overkomt jong en oud. Als de kaak is volgroeid en er is sprake van een goede algemene gezondheid kan deze techniek uitkomst bieden. Implantaten bieden houvast voor gebitsprotheses, kronen en bruggen. Implantaten zijn kunstwortels, die de natuurlijke wortels na verlies kunnen vervangen. Een implantaat wordt gemaakt van titanium, en vergroeit met het kakbot. Om een implantaat te kunnen plaatsen is het van belang dat voldoende kaakbot aanwezig is. Als er sprake is van onvoldoende eigen kaakbot, kan er na een voorbehandeling tot implantatie worden overgegaan. Het bot wordt opgebouwd. Die behandeling valt onder de pre-implantologische chirugie. Ook daarvoor kunt u bij Bogaard Kliniek terecht.

 

Vele inwoners uit Den Haag zijn al patiënt bij Bogaard Kliniek

 

Wij hebben al veel patiënten onder de inwoners van Den Haag. Veel mensen die een, enkele of alle tanden en kiezen missen, kiezen voor een gebitsreconstructie met behulp van implantaten als houvast voor kronen, bruggen of gebitsprothese. U kunt weer eten, praten en lachen zonder zorgen. Combineer uw bezoek aan Winkelcentrum in de Bogaard met een consult bij Bogaard Kliniek.

 

Contact

 

Kom langs voor een intake. Hieraan zijn geen kosten verbonden en bovendien is het vrijblijvend.
Of bel op 070 – 22 100 07
www.mondzorgbogaard.nl
balie@mondzorgbogaard.nl

Prins Johan Friso Promenade 32
2284 DB  Rijswijk
Winkelcentrum in de Bogaard (in de straat van Bruna en Hema, schuin tegenover supermarkt Hoogvliet).
U kunt parkeren om de hoek bij P5.

Implantaten Delft

Een implantaat? Delft behoort tot de regio die wij bedienen

 

Bij Bogaard Kliniek bent u voor een implantaat aan het goeie adres. Bogaard Kliniek is gespecialiseerd in gebitsreconstructies met behulp van implantaten als houvast voor kronen, bruggen of protheses. Bovendien zijn wij gevestigd in Winkelcentrum in de Bogaard. Het is dichtbij Delft. U kunt eenvoudig parkeren bij P5,om de hoek bij Bogaard Kliniek. Bogaard Kliniek is gevestigd in de straat van Bruna, Hoogvliet en Hema, pal tegenover het oude belastingkantoor (dus bij de fietsenstalling). Zo combineert u het bezoek aan Bogaard Kliniek voor een gratis consult heel praktisch met een boodschap in het winkelcentrum.

 

Bent u op zoek naar een NVOI erkend implantoloog in Delft?

 

Wanneer u een reconstructie van u gebit met behulp van implantaten overweegt, is het belangrijk dat u zich laat behandelen door een implantoloog, die erkend is door de Nederlandse Verenging voor Orale Implantologie (NVOI). Bij Bogaard Kliniek heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. Een intake is bij Bogaard Kliniek bovendien gratis en vrijblijvend.

 

Implantaat is de kunstwortel die de natuurlijke wortel vervangt.

 

Lach uw tanden bloot, spontaan en zelfverzekerd. Een gaaf, gezond gebit mag gezien worden! Wie zo’n gebit van nature niet (meer) bezit, wordt geholpen door de techniek. Implantaten bieden kronen, bruggen en protheses houvast. Zo vervangt een implantaat de natuurlijk wortel. Implantaten worden daarom ook wel kunstwortels genoemd. Het grote voordeel van implantaten is dat de behandeling zich beperkt tot waar het probleem zich voordoet. Ze vervangen (de wortels van) ontbrekende tanden en/of kiezen zonder dat de andere tanden of kiezen bij de oplossing van het probleem worden betrokken. Kom gerust langs voor een advies voor uw implantaat. De intake is gratis en vrijblijvend. Kwaliteit om de hoek voor iedereen uit Delft.

Gedeeltelijk of totaal gebitsverlies kan vele oorzaken hebben. Het overkomt jong en oud. Als de kaak is volgroeid en er is sprake van een goede algemene gezondheid kunnen implantaten de uitkomst bieden. Ook als er sprake is van onvoldoende eigen kaakbot, kan er na een voorbehandeling tot implantatie worden overgegaan. Dit type voorbereidende operatie noemen we ook wel de pre-implantologie. Het zijn relatief eenvoudige ingrepen. In sommige gevallen kunnen de pre-implantologische chirurgie (botopbouw) en plaatsing van het implantaat zelfs in een zitting worden uitgevoerd.

 

Contact

Kom langs voor een intake. Hieraan zijn geen kosten verbonden en bovendien is het vrijblijvend.
Of bel op 070 – 22 100 07
www.mondzorgbogaard.nl
balie@mondzorgbogaard.nl

Prins Johan Friso Promenade 32
2284 DB  Rijswijk
Winkelcentrum in de Bogaard (in de straat van Bruna en Hema, schuin tegenover supermarkt Hoogvliet).
U kunt parkeren om de hoek bij P5.