Implantaten Amsterdam

Ons behandelteam is superspecialist in kronen en bruggen op implantaten en gevestigd in Amsterdam. Onze tandarts-implantologen zijn gespecialiseerd in de implantologie en de prothetiek en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Lees hier wat dat betekent: NVOI erkend. Bogaard Kliniek is gestart in 2012 en ISO 9001 gecertificeerd. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. Wij werken met keurmerken en enquetes en zijn continue bezig met de resultaten van onze behandelingen.

Uw gewenste behandelresultaat stellen wij centraal. Onbezorgd praten, lachen en kauwen worden voor jong en oud weer de gewoonste zaak van de wereld.

 

Wat is een implantaat

 

Een implantaat is een schroefje van zirkonium of titanium dat de natuurlijke wortel vervangt. Het natuurlijk bot vergroeit met het implantaat. Daardoor kan het implantaat functioneren als stevig fundament voor uw nieuwe tand of kies.

Voordelen van een kroon op implantaat

Met behulp van de kroon op implantaat vervangt u dus niet alleen de tanden, maar ook de natuurlijke wortels. Hierdoor wordt het bot behouden en blijft de natuurlijke contour van uw tandvlees intact. Bovendien blijven de gezonde naastgelegen elementen onaangetast. Dit zijn enorme voordelen voor uw gebit, zeker op de langere termijn. Kronen op implantaten zijn dus vaak de beste oplossing. In de meeste gevallen beter dan de traditionele brugconstructies. Daarbij worden namelijk de gezonde naastgelegen elementen omslepen en gebruikt als peilers voor de brug.

Lees hier verder over de voordelen van kronen op implantaten en bekijk de video

Kosten implantaat

Bogaard Kliniek is superspecialist en werkt met vaste prijzen voor de meest voor komende behandelingen. Maak een afspraak voor een gratis intake op onze locatie aan de Minervalaan in Amsterdam-Zuid.

Reconstructie van alle tanden en kiezen met implantaten

In het geval alle tanden en kiezen verloren zijn kan een volledige brug van kunststof of zirkonium op implantaten worden vastgezet. Dit is de beste oplossing voor mensen die volledig tandeloos zijn of dreigen te worden. De reconstructie gedraagt zich natuurlijk in alle opzichten. Praten, lachen en kauwen zonder zorgen. U heeft geen last van hoge kunststofranden of een verhemelte plaat en u gaat naar bed en wordt met een compleet gebit.

Lees hier verder over de volledige vaste constructie op implantaten

Voor de volledige vaste gebitsreconstrcutie op implanttaen werken we met vanaf prijzen

 

Implantologie Amsterdam voor de regio Noord Holland

 

Op onze locatie in Amsterdam Zuid bieden wij zorg voor de regio Noord Holland. Vanuit Rijswijk bedienen wij de regio Zuid Holland. De locaties van Bogaard Kliniek in Amsterdam en Rijswijk  zijn zowel per auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren voor de deur.

 

Gratis intake in Amsterdam

Wilt u weten welke oplossing het beste bij uw gebit past? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek op onze locatie in Amsterdam. U krijgt een behandelplan en een begroting mee. Op het moment dat u besluit de behandeling te starten bent u volledig geïnformeerd en weet u waar u financieel aan toe bent. Zo voorkomt u vervelende verassingen.

Bel met 020 – 261 76 70 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.