Implantaten Delft

Een implantaat? Delft behoort tot de regio die wij bedienen

 

Bij Bogaard Kliniek bent u voor een implantaat aan het goeie adres. Bogaard Kliniek is gespecialiseerd in gebitsreconstructies met behulp van implantaten als houvast voor kronen, bruggen of protheses. Bovendien zijn wij gevestigd in Winkelcentrum in de Bogaard. Het is dichtbij Delft. U kunt eenvoudig parkeren bij P5,om de hoek bij Bogaard Kliniek. Bogaard Kliniek is gevestigd in de straat van Bruna, Hoogvliet en Hema, pal tegenover het oude belastingkantoor (dus bij de fietsenstalling). Zo combineert u het bezoek aan Bogaard Kliniek voor een gratis consult heel praktisch met een boodschap in het winkelcentrum.

 

Bent u op zoek naar een NVOI erkend implantoloog in Delft?

 

Wanneer u een reconstructie van u gebit met behulp van implantaten overweegt, is het belangrijk dat u zich laat behandelen door een implantoloog, die erkend is door de Nederlandse Verenging voor Orale Implantologie (NVOI). Bij Bogaard Kliniek heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. Een intake is bij Bogaard Kliniek bovendien gratis en vrijblijvend.

 

Implantaat is de kunstwortel die de natuurlijke wortel vervangt.

 

Lach uw tanden bloot, spontaan en zelfverzekerd. Een gaaf, gezond gebit mag gezien worden! Wie zo’n gebit van nature niet (meer) bezit, wordt geholpen door de techniek. Implantaten bieden kronen, bruggen en protheses houvast. Zo vervangt een implantaat de natuurlijk wortel. Implantaten worden daarom ook wel kunstwortels genoemd. Het grote voordeel van implantaten is dat de behandeling zich beperkt tot waar het probleem zich voordoet. Ze vervangen (de wortels van) ontbrekende tanden en/of kiezen zonder dat de andere tanden of kiezen bij de oplossing van het probleem worden betrokken. Kom gerust langs voor een advies voor uw implantaat. De intake is gratis en vrijblijvend. Kwaliteit om de hoek voor iedereen uit Delft.

Gedeeltelijk of totaal gebitsverlies kan vele oorzaken hebben. Het overkomt jong en oud. Als de kaak is volgroeid en er is sprake van een goede algemene gezondheid kunnen implantaten de uitkomst bieden. Ook als er sprake is van onvoldoende eigen kaakbot, kan er na een voorbehandeling tot implantatie worden overgegaan. Dit type voorbereidende operatie noemen we ook wel de pre-implantologie. Het zijn relatief eenvoudige ingrepen. In sommige gevallen kunnen de pre-implantologische chirurgie (botopbouw) en plaatsing van het implantaat zelfs in een zitting worden uitgevoerd.

 

Contact

Kom langs voor een intake. Hieraan zijn geen kosten verbonden en bovendien is het vrijblijvend.
Of bel op 070 – 22 100 07
www.mondzorgbogaard.nl
balie@mondzorgbogaard.nl

Prins Johan Friso Promenade 32
2284 DB  Rijswijk
Winkelcentrum in de Bogaard (in de straat van Bruna en Hema, schuin tegenover supermarkt Hoogvliet).
U kunt parkeren om de hoek bij P5.