Implantaten Den Haag

Een implantaat? Den Haag behoort tot de regio die wij bedienen

 

Bij Bogaard Kliniek heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. Vandaar dat wij alleen werken met de best opgeleide professionals. Onze tandarts heeft zich, aanvullend op de algemene tandheelkunde, gespecialiseerd in de implantologie. Komt u uit Den Haag en bent u op zoek naar en gebistrecontsructie met behulp van implantaten? En wilt u terecht bij een implantoloog die erkend is door de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)? Dan bent u bij Bogaard Kliniek voor uw implantaten aan het goede adres.

 

Gebitsreconstructie met implantaten? Den Haag is dichtbij het Winkelcentrum in de Bogaard

 

Voor mensen uit Den Haag is Bogaard Kliniek goed bereikbaar. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum in de Bogaard, schuin tegenover Hoogvliet en tegenover het oude belastingkantoor. U kunt parkeren bij P5. Al vele mensen uit Den Haag weten de weg naar Bogaard Kliniek te vinden voor de oplossing van gebitsproblemen met implantaten.

 

Oplossing met implantaten voor jong en oud

 

Gedeeltelijk of totaal gebitsverlies kan vele oorzaken hebben. Het overkomt jong en oud. Als de kaak is volgroeid en er is sprake van een goede algemene gezondheid kan deze techniek uitkomst bieden. Implantaten bieden houvast voor gebitsprotheses, kronen en bruggen. Implantaten zijn kunstwortels, die de natuurlijke wortels na verlies kunnen vervangen. Een implantaat wordt gemaakt van titanium, en vergroeit met het kakbot. Om een implantaat te kunnen plaatsen is het van belang dat voldoende kaakbot aanwezig is. Als er sprake is van onvoldoende eigen kaakbot, kan er na een voorbehandeling tot implantatie worden overgegaan. Het bot wordt opgebouwd. Die behandeling valt onder de pre-implantologische chirugie. Ook daarvoor kunt u bij Bogaard Kliniek terecht.

 

Vele inwoners uit Den Haag zijn al patiënt bij Bogaard Kliniek

 

Wij hebben al veel patiënten onder de inwoners van Den Haag. Veel mensen die een, enkele of alle tanden en kiezen missen, kiezen voor een gebitsreconstructie met behulp van implantaten als houvast voor kronen, bruggen of gebitsprothese. U kunt weer eten, praten en lachen zonder zorgen. Combineer uw bezoek aan Winkelcentrum in de Bogaard met een consult bij Bogaard Kliniek.

 

Contact

 

Kom langs voor een intake. Hieraan zijn geen kosten verbonden en bovendien is het vrijblijvend.
Of bel op 070 – 22 100 07
www.mondzorgbogaard.nl
balie@mondzorgbogaard.nl

Prins Johan Friso Promenade 32
2284 DB  Rijswijk
Winkelcentrum in de Bogaard (in de straat van Bruna en Hema, schuin tegenover supermarkt Hoogvliet).
U kunt parkeren om de hoek bij P5.