Tandtechniek in Den Haag

Tandtechniek in Den Haag

Komt u uit de regio Den Haag of Rijswijk en bent u op zoek naar zorgvuldige en professionele implantologie (NVOI erkend)? Bogaard Kliniek in Rijswijk vertelt u graag over de verschillende mogelijkheden en maatoplossingen voor een prachtig gebit.

 

Het voordeel van tandtechniek bij Bogaard Kliniek in de regio Den Haag

Is uw gebit beschadigd? Mist u een of meerdere tanden en/of kiezen? Er zijn verschillende vormen van tandtechniek die uw gebit kunnen herstellen. Wat de situatie van uw gebit ook is, Bogaard Kliniek in de regio Den Haag helpt u graag. Onze erkende en professionele specialisten staan voor u klaar. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Gebitsprothese
  • Implantaat
  • Kronen en bruggen

 

Gebitsprothese

U verdient een goed gebit, waarmee u zonder zorgen kunt kauwen, lachen en praten. Zijn uw oorspronkelijke tanden of kiezen aan vervanging toe? Of missen ze? Dan is een gebitsprothese de oplossing. Bij een gebitsprothese of een kunstgebit wordt (een deel van) uw gebit vervangen door een prothese. Afhankelijk van uw situatie komt u in aanmerking voor een volledige kunstprothese (kunstgebit) of een gedeeltelijke gebitsprothese. Bij Bogaard Kliniek in de regio Den Haag krijgt u altijd deskundig advies. Samen met de tandtechnicus kiest u de behandeling die voor u de oplossing biedt.

Lees meer over Gebitsprothese 

 

Implantaat 

Het grote voordeel van een implantaat is dat de behandeling zich beperkt tot waar het probleem zich voordoet. Een implantaat is een permanente vervanging van de natuurlijke tandwortel. Meestal worden implantaten gemaakt van titanium, een lichaamvriendelijk materiaal. Hierdoor hecht de kunstwortel zich goed aan het bot en is het een stevige fundering voor kronen, bruggen en gebitsprotheses.

Lees meer over Implantaten

 

Kronen en Bruggen

Is uw tand of kies afgebroken? Of biedt de oorspronkelijke tand of kies onvoldoende houvast voor een vulling? Dan is een kroon voor u de oplossing. Een kroon kan geplaatst worden op de natuurlijke tand, kies of wortel. Als deze verloren zijn gegaan, is het ook mogelijk om de kroon op een implantaat te plaatsen. Een brug kunt u zien al een aantal kronen aan elkaar vast. Kronen en bruggen zijn duurzame vervangingen voor tanden en kiezen.

 Lees meer over Kronen en Bruggen

 

Contact over tandtechniek bij de Bogaard Kliniek

Woont u in de regio Den Haag, Rijswijk, Delft of elders in Nederland? Kom gerust bij ons langs:

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor een behandeling?

Bel 070 – 22 100 07

of e-mail naar balie@mondzorgbogaard.nl

www.mondzorgbogaard.nl

 

Adres:

Prins Johan Friso Promenade 32

2284 DB Rijswijk

Winkelcentrum in de Bogaard (in de straat van Bruna en Hema, schuin tegenover supermarkt Hoogvliet).

U kunt parkeren om de hoek bij P5.

Komt u met het openbaar vervoer? Wij zijn vlakbij het station Rijswijk gevestigd. Vanuit Den Haag kunt u ook bus 18 nemen tot de Halte Rijswijk In de Bogaard (Zuid).